در این وبلاگ در راستای اعلامیه حقوق بشر و کنوانسیون های صادر شده به دفاع از حقوق انسانی و شهروندی مردم عزیز کشورمان میپردازیم، حقوقی که به راحتی از تک تک ما سلب شده است و هر روز این روند ادامه دارد.

۱۴۰۲ مرداد ۲۰, جمعه

سهند نورمحمدزاده جهت اجرای حکم تبعید راهی زندان کهنوج شد



  سهند نورمحمدزاده، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، روز چهارشنبه هجدهم مردادماه جهت اجرای حکم تبعید، راهی زندان کهنوج کرمان شد. وی پیشتر توسط دادگاه انقلاب تهران به شش سال حبس و ده سال تبعید به کهنوج محکوم و حکم صادره توسط دیوان عالی کشور عینا تایید شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سهند نورمحمدزاده، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، به زندان کهنوج کرمان تبعید شد.

جعفر نورمحمدزاده، پدر این زندانی با اعلام این خبر اظهار داشت که انتقال فرزندش به زندان کهنوج کرمان، روز چهارشنبه هجدهم مردادماه، بابت اجرای حکم ده سال تبعید وی صورت گرفته است.

به تازگی حامد احمدی، وکیل مدافع آقای نورمحمدزاده از ثبت درخواست اعاده دادرسی موکل خود در دیوان عالی کشور خبر داد و گفت: “به سهند نورمحمدزاده در زندان قزل‌حصار گفته‌ اند که وسایلش را جمع کند تا به کهنوج کرمان برود و ۱۰ سال را در زندان آنجا بگذراند. به او همچنین گفته‌ اند که باید مبلغی بیش از ۵ میلیون تومان را به عنوان هزینه انتقال پرداخت کند.”

چندی پیش سهند نورمحمد زاده، به همراه چند صد تن از محبوسین زندان رجایی شهرکرج به زندان قزلحصار منتقل شده بود.

سهند نور محمدزاده، فرزند جعفر و متولد ۱۳۷۵، در تاریخ ۱۶ آبان‌ ماه ۱۴۰۱، توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران، از بابت اتهام “محاربه از طریق تخریب و ایجاد حریق در وسایل عمومی به منظور اخلال در نظم و امنیت کشور و مقابله با حکومت اسلامی، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور و اخلال در نظم و آسایش عمومی از طریق شرکت در تجمعات” محاکمه شد.

در تاریخ ۱۲ آذرماه ۱۴۰۱، حامد احمدی، وکیل مدافع تسخیری آقای نورمحمدزاده، صدور حکم اعدام از بابت اتهام «محاربه» برای او را تایید کرده بود.

حکم اعدام وی پس از پذیرش فرجام خواهی توسط دیوان عالی کشور نقض و پرونده وی برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع شده بود.

نهایتا آقای نورمحمدزاده در اوایل فروردین ماه سال جاری، توسط شعبه بیست و شش دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهام “محاربه” به ده سال تبعید به کهنوج استان کرمان، از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” به پنج سال حبس و به اتهام “اخلال در نظم عمومی” به یک سال زندان، مجموعا شش سال حبس محکوم شد. این حکم نهایتا در تیرماه سال ۱۴۰۲ در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور تایید شد.

در رابطه با اعتراضات سراسری ۱۴۰۱

بازداشت مهسا امینی زن جوان ۲۲ ساله به بهانه بدحجابی توسط پلیس امنیت اخلاقی و سپس جان باختن او در زمان بازداشت به موج گسترده ای از اعتراضات سراسری در ایران دامن زد. معترضان در طولانی ترین اعتراض سراسری-پیوسته در عمر جمهوری اسلامی، با شعار محوری “زن، زندگی، آزادی” از ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ در اعتراض به عملکرد، قوانین و ساختار حکومت به خیابانها آمدند. هزاران بازداشت شده، صدها کشته و زخمی از جمله نتایج برخورد خشونت آمیز نهادهای امنیتی-انتظامی با معترضان است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

همزمان در ایران

بدون شرح واقعی به امید روزهای بدون اعدام و زندان سیاسی برای مردم پاک سرزمینم ایران  سعید بهشتی متین (مهرپاد)